Raamdecoratie & Gordijnen

Aan de hand van uw persoonlijke smaak, de situatie, voorkeur voor kwaliteit en trends geven we u advies voor de juiste gordijnen. Door de grote collectie die we in de winkel hebben, vinden we altijd een gordijn naar uw smaak. 


Onder andere bieden wij, vitrages die het daglicht filtreren, een inbetween gordijn die zorgt voor meer warmte en sfeer en overgordijnen. Deze zijn in een verduisterende kwaliteit beschikbaar, waardoor ze ideaal zijn voor in de slaapkamer. Wij hebben allerlei soorten gordijnstoffen, waarbij de plooi invloed heeft op de uitstraling van het gordijn. 


Aan de hand van de situatie en uw persoonlijke voorkeuren, kunnen wij bij Engel stoffering het beste product voor uw raam adviseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en hebben allen hun eigen kwaliteiten en voordelen. Ook zijn deze mogelijkheden in vele verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Denk aan duettes, plissés, horizontale jaloezieën, lamellen, shutters, multishades, rolgordijnen en vouwgordijnen. 


De Stylisten bij Engel stoffering helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zodat u uw woning helemaal eigen kunt maken. 

Contact

’t Hooghuis 8-9
4191 AE Geldermalsen

0345-571398 | Winkel 

06-51736216 | Carleen Engel

interieurstylistveldhoven.nl


Openingstijden:

Maandag
op afspraak
Dinsdag 10:00 – 17.00 uur
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag 10:00 – 17.00 uur
Zaterdag 10:00 – 17.00 uur


Bel voor een afspraak naar: 06-51736216

(ook 's avonds mogelijk)


Wilt u langs komen voor uw gehele interieur is het verstandig om een afspraak te maken, wij zorgen dat onze Interieurstylist dan voldoende tijd heeft om u te helpen.

Tip: neem foto’s, plattegrond en materialen mee om ons uw sfeer te laten proeven.


Mocht u buiten onze openingstijden vragen hebben kunt u ons bereiken op 06-51736216

of mail ons op stofferingwimengel@ interieurstylistveldhoven.nl