Over ons

Engel stoffering begon als een zelfstandig ondernemer bedrijf in en rondom Utrecht. Doordat wij voor vele verschillende bedrijven hebben gewerkt is er veel kennis en expertise in huis met betrekking tot verwerking van diverse soorten vloeren en raamdecoratie. Door het samengaan van Interieurstylist Mariska van Veldhoven en Engel stoffering is Engel stoffering een begrip in Geldermalsen en omstreken op het gebied van stoffering.


In de winkel is voldoende inspiratie op te doen met de nieuwe interieurtrends. Onze dames Anneloes van de Werken en Mariska van Veldhoven, adviseren op het gebied van diverse producten. Zoals verf, vloer, wand- en raamdecoratie. Onze interieurstylisten beschikken over voldoende kennis over de diverse producten maar ook op het gebied van styling. Anneloes en Mariska zijn beide uitstekend in staat om u haarfijn aan te voelen en uw gevoel te vertalen in een mooi en sfeervol resultaat.


Naast een volledig advies, bieden wij aan de hand van de gekozen stoffering een meet en montageservice aan. Wim Engel en zijn team komen graag bij u langs om onze kennis en kunde met u te delen.

Contact

’t Hooghuis 9
4191 AE Geldermalsen

0345-571398 | Winkel 

06-51736216 | Carleen Engel

interieurstylistveldhoven.nl


Openingstijden:

Maandag
op afspraak
Dinsdag 09.30 – 17.30 uur
Woensdag op afspraak
Donderdag 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Contact

Voornaam *
Achternaam
E-mailadres *
Uw vraag
Verzenden